Wednesday, January 19, 2011

Canam You Buy Alcohol With A Temporary Id?

yellowish Cakes!

Lo zafferano.
In casa nostra spopola: i miei figli lo metterebbero dappertutto e devo dire che l'aggiunta di questa spezia giallina mi aiuta a far mangiare il piccolo, notoriamente schizzinoso !
Anche queste tortine salate sono nate dall'esigenza di mettere in tavola qualcosa di gradito al principino.
La base è una semplicissima brisè allo zafferano e con il ripieno ci si può sbizzarrire a vostro piacere.
Ingredienti per la pasta brisè:
  • 200 gr di farina

  • 70 ml di acqua fredda

  • 100 gr di burro

  • 1 bustina di zafferano sciolta in un cucchiaio di acqua Hot
  • a pinch of salt
Put the flour in the center and break up the butter (cold from the fridge!). Add cold water gradually and dissolved saffron. Knead and roll out the dough into small circles, depending on the size of your molds.
For the filling:
  • 3 eggs 2 tablespoons milk
  • broccoli, boiled and sieved
  • fresh diced bacon
  • ham cubes
  • parmesan
  • sausage
  • fontina
Fill each of Formina brisè with desired ingredients, I've done it with some sausage and fontina cheese, broccoli and ham, bacon and fontina. Finally, beat the eggs with a pinch of salt, milk and grain: put two or three tablespoons of mixture into patties, sprinkle with a little more cheese and bake at 200 ° C for about 15 to 20 minutes. Eating
still hot and racy!!
Bon appetit!

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